Politica de Livrare

La Sigma Digital Marketing SRL, ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență excelentă, atât în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor oferite, cât și în eficiența livrării acestora. Înțelegem importanța accesului rapid și fiabil la produsele și serviciile achiziționate, motiv pentru care am dezvoltat o politică de livrare adaptată nevoilor dvs.

Livrarea Produselor Digitale

Produsele digitale, inclusiv cursurile online, documentele descărcabile, software-ul și orice alte materiale digitale oferite de Sigma Digital Marketing SRL, sunt livrate electronic. Modul de livrare variază în funcție de tipul produsului:

  • Acces Instantaneu: Pentru majoritatea produselor digitale, cum ar fi documentele descărcabile și software-ul, livrarea se face instantaneu. Imediat după finalizarea procesului de cumpărare, veți primi un email cu instrucțiunile de acces sau descărcare.
  • Program de Curs: Pentru cursurile online, accesul la materialele de curs se face conform unui program stabilit, de exemplu, o dată pe săptămână. Această abordare este concepută pentru a optimiza procesul de învățare și pentru a asigura o structură clară a parcursului educațional.

Detaliile specifice privind livrarea vor fi furnizate în descrierea produsului și în emailul de confirmare a cumpărăturii.

Livrarea Produselor Fizice

Pentru produsele fizice, cum ar fi materialele promoționale, cărțile sau alte materiale tipărite, procesăm și expediem comanda în termen de 5 zile lucrătoare de la data achiziției. Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat sau poștal, în funcție de preferințele specificate în momentul plasării comenzii.

  • Timpul de Livrare: În general, livrarea în interiorul României se realizează în decurs de până la 5 zile lucrătoare de la expediere. Pentru livrările internaționale, timpul de livrare poate varia în funcție de destinație și de reglementările vamale.
  • Costuri de Livrare: Costurile de livrare sunt calculate în funcție de greutatea și dimensiunea pachetului, precum și de destinația de livrare. Aceste costuri vor fi clar specificate în procesul de checkout, înainte de finalizarea comenzii.

Vă rugăm să rețineți că, în perioadele aglomerate sau datorită circumstanțelor neprevăzute, pot apărea întârzieri în livrare. Sigma Digital Marketing SRL va face tot posibilul pentru a minimiza aceste întârzieri și pentru a vă ține informați cu privire la statusul livrării.

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de politica noastră de livrare, nu ezitați să ne contactați la [email protected].

Prin achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, confirmați că ați citit și ați înțeles această politică de livrare și că sunteți de acord cu termenii acesteia.