Politica de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate pentru Sigma Digital Marketing SRL, care permite utilizarea datelor clientilor pentru marketing, este următoarea:

  1. Colectarea informațiilor Colectăm informații personale, inclusiv numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală și alte informații relevante în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre de marketing.

  2. Utilizarea informațiilor Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru a oferi servicii de marketing personalizate și relevante, inclusiv oferte speciale, actualizări ale produselor și serviciilor noastre și alte comunicări relevante.

  3. Divulgarea informațiilor Nu vindem, nu închiriem și nu dezvăluim informațiile personale ale clienților noștri altor companii sau terțe părți, cu excepția cazului în care aceasta este necesară pentru furnizarea serviciilor noastre de marketing.

  4. Securitatea informațiilor Siguranța informațiilor personale ale clienților noștri este importantă pentru noi și ne asigurăm că informațiile sunt stocate în siguranță și protejate împotriva accesului neautorizat sau folosirii neautorizate.

  5. Drepturile clienților Clienții noștri au dreptul de a solicita informațiile personale pe care le deținem și de a solicita corectarea, actualizarea sau ștergerea acestora. În plus, clienții noștri au dreptul de a solicita încetarea utilizării informațiilor lor personale în scopuri de marketing.

  6. Actualizarea politicii de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a actualiza politica noastră de confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi comunicată clienților noștri prin intermediul site-ului nostru web și va fi aplicabilă de la data publicării.

Prin utilizarea serviciilor noastre de marketing, clienții noștri sunt de acord cu politica noastră de confidențialitate și permit utilizarea datelor lor personale în conformitate cu aceasta.