Portofoliu

Vezi cum am transformat viziunile clienților în experiențe online de succes.

City Concept Industrial Technology

Am creat un site cu 8 pagini pentru City Concept Industrial Technology, companie care oferă soluții inovatoare pentru locuințe și spații comerciale.

Rebirth Anahata

Am utilizat la maxim inspirația și creativitatea noastră pentru construirea site-ului Rebirth Anahata, care oferă retreaturi de mindfulness în România și locații exotice.

Nord Construct KMD

Am creat un site cu 5 pagini pentru Nord Construct KMD, companie care oferă servicii în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare.

Damage Auto Solutions

Am creat un site modern și informativ, cu 5 pagini, pentru Damage Auto Solutions, companie care oferă servicii de asistență în constatarea daunelor în cazul unui accident auto.

Production Engineering System (PES)

Am creat un site de 5 pagini pentru Production Engineering System, care oferă servicii de procesare mecanică, matrițe de injecție pentru mase plastice, frezare CNC, strunjire, șlefuire și multe altele.

Infratech Technologies

Pentru Infratech Technologies, companie care furnizează analizoare performante de cereale în infraroșu, am creat un site modern cu 6 pagini.

Royal Gelato

Pentru cei de la Royal Gelato am creat un site la fel de delicios ca produsele lor. Am fost și noi la Brașov și am savurat cu plăcere gelato-ul lor!

Podoclinica Roman

Pentru Podoclinica Roman am creat un site simplu și concis, de 1 pagină, dar care oferă toate informațiile necesare, precum serviciile oferite de clinică și datele de contact.

RB Consulting

Am creat un site profesional de 3 pagini pentru RB Consulting, companie care oferă servicii de contabilitate, avocatură și fiscalitate.

Apis Fruct Vio

Pentru Apis Fruct Vio, care oferă produse din fructe uscate, am creat un site de 5 pagini, care include un magazin online și funcționalitatea plății cu cardul.

Asociația Șoferilor Autonomi

Am creat un site de 1 pagină pentru Asociația Șoferilor Autonomi, care apără drepturile șoferilor de ridesharing și ale curierilor.

Iiruc Carei SRL

Am construit un site de prezentare de 1 pagină pentru compania Iiruc Carei SRL, care oferă aparate de marcat și servicii legate de acestea.

Thunder Building

Pentru compania Thunder Building am construit un site complex de 5 pagini, care reflectă perfect profesionalismul acesteia.

Casa Bunicului

Am creat site-ul casabunicului.md în colaborare cu USAID pentru o agropensiune turistică situată în Pașcani, Republica Moldova. Site-ul are 10 pagini și posibilitatea de a face rezervări online și de a plăti cu cardul.

Oftaclinic București

Pentru clinica Oftaclinic am creat un site de 3 pagini care le oferă pacienților toată informația necesară despre serviciile clinicii, experiența medicilor și programul acestora.

Asconi Winery

Am construit site-ul asconiwinery.com pentru una dintre vinăriile de top din Republica Moldova. Am implementat funcționalități avansate de rezervare a camerelor în cadrul pensiunii, magazin online și plăți cu cardul.

Valea Stâncii

Am creat site-ul valeastancii.md în colaborare cu USAID pentru o agropensiune turistică situată în inima Orheiului Vechi, Republica Moldova. Site-ul are 8 pagini și posibilitatea de a face rezervări online.