Termeni și condiții

Ultima actualizare: 01.02.2024

Vă mulțumim că ați ales Sigma Digital Marketing SRL pentru serviciile dvs. de marketing digital. Prin accesarea și utilizarea website-ului nostru și a serviciilor asociate, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termenii și Condițiile”). Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul și serviciile noastre.

1. Utilizarea serviciilor

Sigma Digital Marketing SRL oferă o gamă largă de servicii de marketing digital, inclusiv, dar fără a se limita la:

Marketingul prin conținut
Publicitatea plătită
Consultanță în strategia de marketing
Cursuri online pentru dezvoltarea competențelor în marketing digital
Design de logo-uri personalizate pentru a reflecta identitatea brandului dvs.
Soluții de Customer Relationship Management (CRM) pentru a îmbunătăți relațiile cu clienții
Servicii de vânzări online, inclusiv strategii de creștere a conversiilor și optimizarea funnel-ului de vânzare
Creare și dezvoltare site web, de la site-uri de prezentare până la magazine online complexe

Fiecare serviciu este proiectat pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs., ajutându-vă să atingeți obiectivele de marketing digital prin soluții personalizate. Serviciile sunt disponibile sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor prezentate aici. Ne angajăm să oferim soluții de înaltă calitate, adaptate cerințelor și obiectivelor unice ale fiecărui client.

2. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul prezentat pe website-ul Sigma Digital Marketing SRL, inclusiv textele, grafica, logo-urile, și codul sursă, sunt proprietatea Sigma Digital Marketing SRL sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legile drepturilor de autor și de alte legi ale proprietății intelectuale. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul în alte scopuri fără acordul explicit al Sigma Digital Marketing SRL.

3. Confidențialitate

Protejarea informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi. Politica de confidențialitate, care explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale, este parte integrantă a acestor Termeni și Condiții.

4. Limitări ale responsabilității

Sigma Digital Marketing SRL nu va fi responsabilă pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecutive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile noastre.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări.

6. Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României. Orice dispute legate de acești termeni vor fi soluționate în instanțele competente din această jurisdicție.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și Condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la:

Sigma Digital Marketing SRL

Telefon: +40 753 859 315

Email: [email protected]

Adresă: SIGMA DIGITAL MARKETING SRL. Adresa: București, sector 6, B-dul Ghencea, Nr.158, Tronson Z, ET.1, Of.14. CUI: 46114070

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit, ați înțeles și ați acceptat să respectați acești Termeni și Condiții.